Munkby Consulting AB

Nätverk för kvinnliga entreprenörer – Qoola Qvinnor

För att utvecklas och blir inspirerad samt med förhoppning att kunna inspirera andra har jag nu gått med i nätverket Qoola Qvinnor.

 

http://qoolaqvinnor.se/index.php/foretagsregister?pid=54&sid=387:munkby-consulting-ab

 

Qoola Qvinnor  startades av Siv Thuresdotter i december 2009, i syfte att lyfta fram alla fantastiska kvinnliga förebilder som finns i vårt avlånga land. Qoola Qvinnor jobbar främst för att synliggöra kvinnor som tar steget för att förverkligar sina drömmar. Via webben och våra nätverksträffar så erbjuds fina möjligheter att dela era gärningar, tankar och goda föredömen. Ett av våra kända motton är ”Sharing is caring”!  

Alla är hjärtlligt välkomna att interagera med oss på webben och delta på våra träffar och event! Vi lyfter många intressanta och berikande ämnen. Hos oss finns mängder av kompetenta och välmeriterade företagsmedlemmar som gärna delar med sig – av både sina kunskaper och sina erfarenheter.

Är du intresserad av entreprenörskap & företagande, hälsa och friskvård, personlig utveckling, konst & kultur samt resor? Det finns många mervärden att erhålla i Qoola Qvinnors nätverk. Vi har en mycket varm och generös stämning i gänget på alla träffar som Qoola Qvinnor bjuder in till!

http://qoolaqvinnor.se/

Spännande!

Ulrika